Hjem Equity Priser

Gode priser rundt og det er gode nyheder ……

Det kan synes dumt at opsøge en anden långiver eller finansiel institution for at opnå et lån i dagens lave renter. Men det meste af tiden er dette ikke tilfældet. For at afgøre, i hvilket omfang sikkerhed sikret ved lån provenu kan beskytte långiver mod misligholdelse, de fleste banker og lån selskaber bruger Asset Quality Index (ACI). Denne metode afgør, om der er tilstrækkelig beskyttelse for alle involverede ved at bruge dit hjem eller aktiver som sikkerhed for at sikre lånet. Långivere kan variere i deres satser, men den mest almindelige sats for boliglån, som er 6%, er forsiden af lånet. Den mest almindelige personlige lånerente kan dog være 10% eller højere. Forbrugerne vil huske tidspunkter, hvor satserne var højere. Vi hørte, det var en god ting. Vi levede lønseddel-til-lønseddel og havde ikke kredit til at beskytte os mod stigende satser.

I dag er en anden dag. Mens satserne stadig er lave, har de fået en ny drejning. Priserne er stadig lave, men de overvåges nøje. Den amerikanske Fed skære sin benchmark satser til næsten 0. Det synes næsten sikkert, at hjem egenkapital sats vil gå op. Vi ved ikke, om satserne vil gå op 25 point, eller hvis de vil gå op 30 eller mere.

Selv om renten nu er lavere, end de var i en lang periode, kunne de blive trukket tilbage eller skubbet opad af volatiliteten på de usikrede lånemarkeder. Långivere står over for et par problemer, bortset fra den sats, de opkræver forbrugerne. Det er mere, end de har tid til. Kriminalitetskvoten på alle usikrede gældsmarkeder er højere end 4 %. Det er næsten det dobbelte af den sats, der var for et år siden. Kriminaliteten er steget på tværs af alle markeder for usikret gæld, ikke kun på hjemmemarkedet. Långivere er allerede mere barske for forbrugerne end långivere. Som forbrugerne kæmper for at servicere deres gæld, boligmarkedet vil sandsynligvis falde. Ejendomsmarkedet er i en vanskelig situation som hjem priserne falder og afskærmning sagen stige. Er vi først lige begyndt at se faldet i hjemmet værdier på alle markeder, eller er det mere udbredt?

I et forsøg på at minimere tab og maksimere overskuddet, har långivere været hurtige til at hæve renten på kunderne. Dette har også ført til et fald i hjemmet værdier. Alle spil er slukket, og mange, hvis nogen, af de nuværende 6 procent ARMs kunne snart blive udfordret. Uanset hvad der sker med den korte salg, kan vi forvente hjem værdier til at begynde at falde. Dette vil også påvirke erhvervsejendomme og hjem aktiemarkeder. Selv om regeringen har været subsidiere realkreditlån giganter i nogen tid, ETF’er, der sporer værdien hjem egenkapital værdipapirer er stadig i tilbagegang, selv om der er et lille fald.

Faldet i hjem værdier forventes at fortsætte ind i første kvartal 2009, højst. Det er velkendt, at langsommere hjem påskønnelser resultere i mindre egenkapital opbygge over tid. Mindre egenkapital betyder lavere egenkapital Ed, der ikke kan fortsætte med at servicere den gæld, der er forbundet med disse hjem værdier. Hvis du stadig har råd til dine månedlige betalinger, vil renten være højere. For dem med lavere kredit score, kan godkendelseskrav være højere. Selv om renten er i øjeblikket lav, er det rimeligt at forvente en stigning i renten for boligejere, der stadig har råd til deres afdrag på realkreditlån. Selv om de ikke vil være at se deres hjem værdier svæve som i de seneste år, de vil, vil de sætte pris på på lang sigt.

Skriv kommentar