Hvordan tandimplantater Arbejde – Lider en brækket tand og ingen kirurgisk, soft food kan løse dem

At leve med en manglende tand kan være svært, men at drikke og spise kan ikke udholdes. Kløften efterladt af den manglende tand er enorm og kan forårsage problemer. Derudover skal venstre side af munden dele ansvaret for at synke, fordi der ikke er plads nok til mad og drikke. Lider af en tand problem kan påvirke en person på mange måder, og venstre ubehandlet ofte forårsager forlegenhed eller frygt. Men tandimplantater er en ideel løsning på tandproblemer i alle aldre, selv børn.

Et implantat er en tandrod udskiftning, der er sikret i kæbebenet af patienten. Proceduren udføres normalt af en parodontist, en tandlæge, der har specialiseret sig i kæbebenet og tyggegummivævet, og en oral kirurg, der har specialiseret sig i kæbekirurgi. Før implantatet proces, lægen vil tage detaljerede røntgenbilleder af patientens tænder og kæbe, og af arten af kæbebenet. Da dette er en kirurgisk procedure, patienten er bedøvet for proceduren.

“italer i munden” er de mest almindelige typer af implantater, men andre typer sikre, at patienten ikke altid har brug for en knogletransplantation. Tandimplantatet er et lille titaniummetal, der er smeltet til kæbens knogle. Denne proces tager et par måneder siden kæbebenet og implantatet er nødt til at smelte for at danne en perfekt pasform. Implantatet har en synlig tand på toppen, men ingen vil nogensinde vide, at det er der.

I sin nuværende tilstand, tandimplantatet kan tage mange måneder, før det vil være helt helet. Den første del af implantatet, der er lavet af titanium, placeres i kæbebenet i stedet for den manglende tand. Før dette kan smelte til knoglen, en lille post, kaldet en abutment, der er forbundet til implantatet skal indsættes. Når helet, abutments skal have lov til at helbrede, hvilket ballpark betyder, at helingsprocessen er afsluttet.

I anden fase, vil denne nye tand blive fastsat til abutments. Denne abutment er i form af den oprindelige tandrod. Da dette er et skræddersyet implantat for hver person og situation, afhænger implantatets succesrate i høj grad af parodontistens og patientens færdigheder.

Overvej tandimplantater som investeringer, snarere end reparationer. Som implantater optø og smelte med knoglen, de vil blive en ny del af patienten. Selv uden proteser, vil patienten have en ren, lyse smil, at han eller hun kan være stolte af. De vil være i stand til at spise, hvad de vil uden at bekymre sig om implantatet bliver løs, og den konstante pleje, at en dygtig tandlæge skal give dem. Patienten vil vende tilbage til tandlægen, fordi han eller hun nu er overbevist om, at udskiftning tænder er sikre og komfortable, og fordi implantatet er lavet til at vare, bør patienten aldrig behøver at bekymre sig om det glider tilbage på plads.

Amazing men sandt, har nogle mennesker haft ulykker og tætte opkald og stadig anser ulykken for at være deres største rædsel. I nogle tilfælde er det rengøringerne, der er smertefulde. Men tandimplantater, når de er velplejede, kan danne et stærkt og stabilt fundament for udskiftningstænderne, der vil vare i mange år. En person, der springer en tandplante vil spare penge over tid, fordi det er så nemt at behandle tandimplantater. Som man siger, “en ounce af forebyggelse er værd et pund af helbredelse.”

Nogle mennesker har sygdomme, der får dem til at have lav knoglemasse. Hvis du er en person med lav knoglemasse, kan du være en levedygtig kandidat til et implantat. Men hvis du ikke er sikker på, om du er en levedygtig kandidat, skal du ikke risikere det alligevel. Med et succesfuldt implantat skaber du et stærkt fundament for din fremtid. Forebyggelse er naturligvis altid bedre end helbredelse.

De fleste mennesker tror, at implantater er dyre. Dette er sandsynligvis tilfældet, at de fleste dental forsikringsselskaber bare ikke dækker dem. Mens der er nogle undtagelser, generelt i den ældre befolkning og folk, der bor alene, vil mange forsikringsselskaber ikke dække implantater.

Nu mere end nogensinde, tænderne, som du tager for givet, kan gå tabt på grund af en ulykke eller sygdom. De kan også gå tabt på af sygdom. I opfindelsen af tandimplantater, mennesker, der havde problemer med proteser og broer nu har flere mulige løsninger. Implantater vil fjerne alle disse problemer en efter en. Som folk føler sig bedre om sig selv, de generelt føler sig bedre om at nærme folk med den tillid, der kommer med et stort smil.

Endelig bliver folk fra alle kulturer mere bevidste om mulighederne. Vi er ikke længere i stand til at ignorere de problemer, der omgiver os. Vi ser jordens ens, væsener, der ikke ser anderledes ud end os, der har forskellige fysiske egenskaber. Vi er begyndt at indse de muligheder, der lå forude for vores generationer.

Skriv kommentar