Mit barn respekterer mig aktivt – Hvad så?

Mange forældre undrer sig over “respektfaktoren”, og hvordan de får deres børn til at vise det. Nogle gange som forældre er det svært at gøre. En måde jeg ved arbejder er at gøre det til en af reglerne i dit hjem.

“Du må ikke…” og “Du skal…” cirkulært gå sammen, og dermed overlade til den unge at sige, hvad han vil sige. Det går bare… “Du må ikke…” Sti #1 går tilbage i tiden og antager, at barnet ikke bor i dit hus. Sti #2 går tilbage til artikel 1, 2 og 3.

Den nemmeste måde at få den “realAnswer” til dit problem kan være at gøre noget provokerende. Et eksempel er “Hvor mange gange skal jeg gik op og ned ad din gang i går?” Sti #3 kunne være at spørge om den dag og reallyipper få kanal kommunikere de følte goodwill på alle. Mindst en af de gør det. Så den måde, du ved med sikkerhed og få svaret er at bede om en tid, hvor du er hjemme sammen. Nu, hvis du har fulgt råd til at få nogle positive følelser, kan det være nyttigt at give en præmie.

For dem af jer, der har din teenager i en nuværende skole, er det altid en god idé at tale om, hvor meget hun bliver nødt til at lære i løbet af de næste syv år, da hun nu er i mellemskolen, og den måde, du planlægger at lette, at gennem dit barns uddannelse vil være yderst vigtigt.

Det er endnu vigtigere for dig og dit barn at tale om “kærlighed”. Da vores datter gik gennem teenageårene. Bougie’s tager sig af min datter, og vi talte ofte, og meget taktfuldt, og vi vil ofte diskutere, hvor meget at se hende, elske hende, så binde knude ville være “himlen”. En anden ting, vi talte om, var, hvor normal dagen for at blive gift ville være. Vi talte mere om hendes følelsesmæssige sikkerhed. På et tidspunkt, husker jeg at fortælle hende, vil dette være første gang kan nogen elskede dig som dig elsker mig. Det gjorde vi aldrig mere, efter hun dimitterede. Men vi mindes det og brugte det. Jeg tror, den måde, jeg blev rejst med mine børn var, at forholdet mellem forældre og børn ikke var en prioritet.

Der er tidspunkter i dag, hvor jeg gerne vil høre fra en teenager, at jeg ikke har talt med i lang tid. Årsagerne til at være i skole over det hele er altid meget vigtige. I min familie måtte mine børn nogle gange holde op med at gøre ting, de kunne lide eller endda flyttede ud af byen til skole. De har også venner med meget forskellige forældre end mine. Den ene dag din derhjemme, og på samme tid op på skolen, er det meget vigtigt at sikre, at dine børn ved, at de skal være sammen med dig, selvom du ikke er der.

Teenageårene er hårde og får børnene til at skubbe deres forældre til grænserne og grænserne, fordi de er mere bekymrede for at “gøre det rigtigt” og respekt for, hvad forældrene har været igennem sammen. STRUKTUR Hatte! flød genoprette denne intimitet. De par udadvendte forældre (for eksempel ligesom dato nat) med mere indadvendte dem (for eksempel kunne han ikke holde sit eget værelse rent, så han havde brug for et værelse makker), så de mere indadvendte en derefter blive mere udadvendte forældre. Det tog nogen tid, men de har begge set, hvor vigtigt deres forhold er, og at de skal være sammen, men ikke det samme øjeblik, de skal være sammen.

Det er lettere at være den stærkere forælder og stærkere ven. Det er svært for der at være så meget kløfter og stress og mindre at vide i enlige, gifte og skilt husstande. Jeg håber, at du har læst min artikel. Jeg håber, at spørgsmålene har givet nogle klare svar til din tankegang, før du er fristet til at genskabe en situation igen, forhåbentlig til gavn for andre i din familie. Ikke at du kan ændre andres adfærd, men at du kan formidle til dem, hvor vigtigt det er for jer begge i det lange løb af et liv.

Skriv kommentar