Halloween kostumer til småbørn

Halloween kostumer, som er i fuld længde beklædningsgenstande slidt på eller i nærheden af Halloween (som falder den 31 oktober hver år), er normalt i fuld længde. Kostumer blev båret før Halloween dekorationer. De blev brugt til at narre folk til at tro, at nogen faktisk var død. Men Halloween kostumer i dag afspejler mere realistiske bekymringer. Rystesyge af børn trick-or-behandling eller Adrenalin siv og nydelse af dem, der elsker ferie og Halloween nat. Kostumer til Halloween blev første gang nævnt i 1585, men det er muligt, at de er ældre.

De tidligste Halloween kostumer bestod primært af spøgelse-og-djævel kostumer (tænk: Jack ‘o lanterner). De var et fælles valg i mange generationer. Med tiden blev det “hjemsøgte” hus et standardtema for mange Halloween-aktiviteter. “Brudens historie” motiv opstod, som var en fortælling om en afdød brud og brudgom, der efterlod deres familie. Spøgelserne fra den afdøde familie holdt deres sjæle som fugleskræmsler, og bruden og gommen havde til opgave at vende hjem for at hente deres sjæle. Dette var øjeblikkeligt en favorit, især når det blev kombineret med spiritus fra Halloween!

Den traditionelle bannatyne kostume og Celtic kostumer er nogle af de mest elskede Halloween kostumer. Det keltiske symbol for frugtbarhed og kvindelig styrke, bannatyne har eksisteret i århundreder. Det er en lang og flydende kjole af største betydning, der bæres af jomfruer på bryllupsdage. En bannatyne er traditionelt prydet med tretten Emerald Points. Disse punkter menes at repræsentere de tretten apostle ved de tolv vinde. Bannatynes farve, Emerald green, er et symbol på, hvordan ånderne er i stand til at gå på jorden. Mens solens hvide farve er repræsentativ for solen.

Dressing op som en kinesisk kvinde er en rigtig god idé til Halloween parter. Mange kostumer omfatter billedet af en lille kinesisk pige. Disse kostumer kommer med en lang, slank hat og spisepinde. En sjov og moderne kostume, der også er interessant, er den lille asiatiske mand. Dette outfit, lavet af tunge stof, har en talje, der knap skjuler en sød lille asiatisk fyr. Oriental Trading Company pige er en anden mode-forward outfit. Hun bærer en monteret kåbe, og den falder lige under hendes knæ. Matchende spisepinde giver det ultimative Halloween-kostume til småbørn.

Der er masser af voksne Halloween kostumer til småbørn. Mange voksne Halloween outfits fås i forskellige stilarter, såsom denne Funky indiske Voksen kostume. Dette omfatter en oppustet jakke, farvestrålende bukser og en broderet turkis hovedbeklædning. En anden mulighed er Sexy French Maid, med sin frilled nederdel og faux kok hovedbeklædning. Der er masser af voksne stilarter, der vil begejstre dit lille spøgelse eller trold!

Finde halloween kostume voksen til bør ikke være svært for småbørn. Der er så mange valg, bør problemet være at vælge den rigtige. Må ikke nøjes med bare de mest bedårende kostume. Der er mange andre muligheder. Tjek butikkerne med det samme for at sikre, at du har det rigtige kostume til dit lille spøgelse.