Sådan kan bredbånd forbedre dit liv

Bredbåndsadgang kan have en lang række fordele. For eksempel demokratiserer det adgangen til uddannelse ved at tilbyde en lang række gratis åbne uddannelseskurser og platforme. Det forbedrer også sociale forbindelser, så folk kan danne og vedligeholde sociale supportnetværk. Bredbånd giver også dårligt stillede grupper mulighed for at kommunikere anonymt. Disse indirekte fordele ved bredbånd suppleres af direkte fordele, såsom forbedring af sundhedsresultaterne.

AARP understøtter højhastighedsinternetadgang

AARP er fortaler for højhastighedsinternetadgang for at hjælpe ældre amerikanere med at holde forbindelsen. Ikke alene kan højhastighedsinternet hjælpe ældre voksne med at oprette forbindelse til venner og familie, men det kan også hjælpe dem med at arbejde hjemmefra, få adgang til medicinsk information, shoppe online og streame underholdning. AARP kæmper også for regeringspolitikker, der giver subsidieret højhastighedsinternet til samfund med lavere indkomst. Emergency Broadband Benefit Program, der tilbyder tilskud til internettjeneste, er et eksempel på et program, der sigter mod at give overkommelig internetadgang til ældre amerikanere.

Ifølge AARP-forskning er mange ældre amerikanere på den forkerte side af den digitale kløft. Mange af disse ældre bor i landdistrikterne og mangler bredbåndsinfrastruktur. Derudover mangler mange af dem den digitale knowhow til at bruge en computer og internettet.

AARP understøtter digitale færdigheder

AARP’s digitale læsefærdighedsprogram er designet til at hjælpe ældre voksne med at bruge internettet til at oprette forbindelse til familie, nye venner, sundhedsudbydere og underholdning. Klasser tilbydes gratis personligt og online af AARP’s Older Adults Technology Services. Senior Planet-programmet tilbyder også gratis klasser.

En nylig undersøgelse viste, at næsten en ud af fire ældre voksne ikke har bredbånd derhjemme. For at bekæmpe dette problem har AARP slået sig sammen med organisationer som JCHA og Hudson County Community College for at lære ældre voksne, hvordan man bruger digital teknologi. Ved at bruge internettet til at oprette forbindelse til andre vil ældre voksne være i stand til at reducere social isolation og forbedre adgangen til samfundsressourcer.

AARP-undersøgelsen viste, at mange ældre amerikanere halter bagefter med hensyn til bredbåndsadgang. Mange bor i landdistrikter og har ikke adgang til den teknologi, der giver dem mulighed for at forblive forbundet. I landdistrikterne er folk uden bredbånd fire gange mere tilbøjelige til at være offline end dem, der har adgang til bredbåndstjenester.

AARP understøtter Affordable Connectivity Program (ACP)

Affordable Connectivity Program (ACP) er et tværpolitisk program, der hjælper lavindkomstfamilier med at få højhastighedsinternet. Det giver nedsatte internetplaner på op til $ 30 pr. Måned til dem, der kvalificerer sig. Programmet inkluderer også rabatter på op til $ 100 for computer- og tablet-enheder. Det er åbent for både fastnet- og trådløse internetudbydere.

For at deltage skal husstande tjene mindre end 200 procent af det føderale fattigdomsniveau, hvilket er $ 55.500 for en familie på fire. I øjeblikket har dette program nået 13,3 millioner husstande. Programmet for overkommelige forbindelser administreres af nonprofitorganisationen Universal Service Administrative Co.

Bredbåndsudbydere, der er interesserede i at deltage i programmet, bør gennemgå oplysningerne her. Hvis de ikke allerede er ETS’er, skal de ansøge om godkendelse hos præsidiet. For ikke-ETC-udbydere uden etableret program er fremskyndede applikationer tilgængelige.

AARP er fortaler for højhastighedsinternetadgang for at hjælpe ældre amerikanere Billigste bredbånd i Danmark med at holde forbindelsen. Ikke alene kan højhastighedsinternet hjælpe ældre voksne med at oprette forbindelse til venner og familie, men det kan også hjælpe dem med at arbejde hjemmefra, få adgang til medicinsk information, shoppe online og streame underholdning. AARP kæmper også for regeringspolitikker, der giver subsidieret højhastighedsinternet til samfund med lavere indkomst. Emergency Broadband Benefit Program, der tilbyder tilskud til internettjeneste, er et eksempel på et program, der sigter mod at give overkommelig internetadgang til ældre amerikanere.