Sådan spiller du Pre-Flop i Texas Hold’em Poker

Vide, hvordan man spiller pre-flop er nok en af de vigtigste ting at lære i spillet af Texas Hold’em. For at kunne spille og satse ordentligt skal du lære spillets reb. Først skal du vide, hvad de andre spillere holder. Når du ved, hvad dine modstandere har, kan du bestemme, hvor stærk eller svag en hånd du ejer.

På dette tidspunkt skal du sidde til venstre for forhandleren eller forhandlerknappen, som den vises på tv’et. Du skal også kende persiennerne. Personen til venstre for dealerknappen er small blind, og personen til venstre for dem er big blind. Det er normalt væddemål, der udføres i multipla af big blind. For eksempel, hvis big blind er $ 4, er small blind $ 2.50. Halvdelen af $2,50 er minimumsindsatsen. Dine kort vil blive givet med billedsiden nedad. Den næste satsningsrunde vil være lige der og da. Du kan ikke checke under denne satsningsrunde. “Kontrol” vil kun være tilladt i de senere satsningsrunder. Spilleren til venstre for big blind er small blind. Personen til venstre for small blind er big blind.

Floppet er de næste tre kort, der gives med billedsiden nedad i midten af bordet. Hver spiller har nu syv kort, som i landbaseret poker. De skal kunne bruge mindst fem af kortene i hånden og de fem fælleskort midt på bordet. Endnu en gang er der en anden satsningsrunde. Dette starter med spilleren til venstre for dealeren. Hver spiller har mulighed for at calle, raise eller folde. Når runden er afsluttet, vendes det næste kort med billedsiden nedad. Dette fortsætter, indtil den sidste satsningsrunde er fuldført. Så spillet slutter med floppet, turn og river, kombinationen af disse fire kort er den vindende hånd.

Når du spiller Texas Holdem er der et mundheld om, at du kun skal spille hænder, der gør lige penge. På grund af dette, vil du ønsker at forsøge at gøre en hånd, der i gennemsnit en lille sejr. Oddsene for en syv-korts 21 er ret lave. Derfor vil du ønsker at holde sig væk fra at holde en syv-kort stud elleve eller en jack ti. Der er meget bedre hænder, som du kan spille.

Hænder, der i gennemsnit en lille sejr er egnet stik som 7 kløver, 8 hjerte, 9 diamant, 10 spade, og es konge. Du kan spille disse hænder aggressivt. De er også nogle af de nemmeste hænder at gennemføre. På den anden side er nogle af hænderne, såsom jack ten og queen nine, ikke særlig stærke. Den bedste måde at spille disse på er at holde puljen lille og lade andre spillere tage sig af at gange deres indsatser.

Hænder, der ikke er meget stærke, skal enten blive i hånden eller foldes. Det er fint at calle et væddemål på disse hænder, når du er i en pulje, men du kan ikke være bange for at smide din hånd væk, hvis det bliver klart, at du vil tabe.

Texas Holdem er et multi-player spil, og hvis du kan lære at spille godt, vil du få respekt fra alle spillere.

Skriv kommentar