Sådan øger du dine chancer for at vinde i lotteriet

Alle drømmer om at vinde i lotteriet, og de fleste af os tænker på det som bare et spørgsmål om held – men nogle mennesker bruger nye metoder til at åbne deres sind, til at arbejde med principper som loven om tiltrækning, og at øge deres intuition til at vælge vindende numre.

Er det virkelig muligt? Nå du kan være skeptisk, menfor chancen for at vinde et par millioner dollars er det sikker værd at give en prøve?

Flere og flere mennesker forsøger forskellige former for divination, astrologi, og lignende for at få dem tættere på at vælge de vindende numre. Faktum er, at de tal, der trækkes i lotteriet ikke bare tilfældigvis er de vindende numre, de er trukket af noget, der kaldes en RNG, som er en forkortelse for Random Numbers Generator. Selv om det faktum, at tallene er genereret af en computer gør mig mindre mistænksom, fordi jeg er sikker på, at computere i dag er designet til at være meget tilfældigt, og det er bare held, at de får tallene rigtige det meste af tiden.

De mennesker, der virkelig ønsker at vinde i lotteriet bliver nødt til at bruge en masse tid på at studere og analysere koden for at finde ud af, hvad koden gør. De bliver nødt til at se på tallene i tilfældig rækkefølge og forsøge at bestemme, hvilke tal der vises oftest, og som sjældent bliver valgt. Når de ved, hvordan koden vælger tallene, kan de vælge, hvilke tal de tror vil blive trukket oftest, og hvilke de føler sig mindst trygge ved. Når de har gjort dette, kan de bruge tid på at vælge deres vindende numre, og de kan gøre dette oftere og oftere, hvis de vil.

Men er det muligt at vinde i lotteriet ved astrologi? Det er imidlertid for meget få mennesker. Grunden til, at er meget enkel. Den måde astrologi værker er ved at vælge tal, der er væsentlige for en person, og derefter se væksten i disse tal over tid. Hvis du kender en person godt, kan du fortælle, om han eller hun mener det alvorligt med at vinde i lotteriet eller ej ved hans eller hendes reaktion, når du nævner lotteriet. For eksempel, hvis en person synes at være mere alvorligt med at vinde end nogen anden, men synes også at tabe regelmæssigt, en person, der er meget alvorligt med at vinde i lotteriet kan sige “that’sinteresting”, og derefter gå videre til at studere, hvordan man vinder i lotteriet regelmæssigt. Men seriøse lotteri spillere er normalt meget alvorligt med deres spil, og ikke tager nogen risici. De bruger ikke meget tid på at bekymre sig om oddsene, og bruger bestemt ikke meget tid på at studere strategier og odds, før de vælger deres vindende tal.

Astrologi kan være et sjovt spil at spille, men alvor narkomaner vil ende med besættelse, og det kan ende i afhængighed, og det er noget, som lotteriet spillere ikke ønsker. Husk, at lotteriet handler om sjov, om at tilbringe tid sammen med venner og familie, og om at vinde de samme ting alvorlige lotteri spillere får, men aldrig ignorere.

Skriv kommentar