Hvordan finder du et job?

Arbejdsmarkedet er vanskeligt, og ingen synes at ansætte. Din branche er aftagende som den legendariske liljer, og du vil blive efterladt. Hvis du leder efter et job og ikke er i stand til at finde et, skal du gå i panik? Eller bliver du bare ved med at gøre det, du har gjort hele dit liv, og venter på det rigtige job? Her kan et karriereskift være nyttigt. Ændringer i din karriere kan hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker og stærk.

Vel vidende, at du har prøvet, er noget at være stolt af. Det er dejligt at vide, at du kan skifte job, og at dine færdigheder er tilstrækkelige. Du behøver ikke at være bange for, at dine evner og selvtillid ikke vil blive anerkendt. Du er måske blevet fyret, fyret eller reduceret. Der er ingen grund til at gennemgå al sorgen igen. Genvinde dit fodfæste kan opnås ved at ændre din karriere.

Efter at have skiftet karriere er der ingen grund til at vende tilbage til arbejdet. Selvom du måske har travlt med overgangen, har du nu støtte fra dit nye job. Din nye karriere vil støtte dig og hjælpe dig med at gøre overgangen. Selvom det ofte er svært for nogle, kan et karriereskift være livsændrende og spændende.

Et flertal af befolkningen skifter kun karriere, når det er påkrævet eller tilladt af deres arbejdsgivere. Du har muligvis ikke mulighed for at vælge, hvilket job du vil have, så vækstprocessen kan være bedst for dig. Mens lønnen kan være lavere, er der mere arbejdsglæde. Ingen chef, ingen chefer eller pats er påkrævet, hvis du ønsker at gøre en karriere forandring.

Det er de spørgsmål, du skal stille dig selv, før du tager det spring.

1. Ønsker du at vende tilbage til din tidligere karriere, eller er du faktisk på udkig efter en ny?

2. Er du kvalificeret til at foretage ændringer? Er du sikker på, at du er i stand til at bestå screeningsprocessen

3. Ønsker du at vende tilbage til dit nuværende job, eller foretrækker du at tage en stilling i et andet felt?

Ikke alle ønsker at gøre en karriere skifte. Dette er to af de mest almindelige grunde til at foretage en karriereændring. Statistikker viser, at 3 ud af 4 personer gerne vil ændre deres karriere. Dette tal kunne være endnu højere i disse hårde tider. Men mange mennesker ønsker ikke det, ligesom mig. Hvorfor? Det ved jeg ikke. Jeg spørger dig.

Arbejdsløse er ikke smart for din virksomhed. Du laver ikke sjov. Det er en forfærdelig ting at gøre, og det vil skade dit selvværd. Hvorfor skulle nogen ønske at være arbejdsløs. At spørge nogen, hvorfor de ikke ønsker arbejde, vil resultere i, at de angiver, at de ikke er kvalificerede eller leder efter et job. Det er faktisk ret logisk. Men det er en meget logisk konklusion.

Da du har brugt hele dit liv på at søge arbejde, giver det mening, at du skal bruge 12 år på at studere dig selv for at blive en kompetent og succesfuld jobkandidat. Du er gået glip af mærket, hvis du er den type person med stort potentiale og ikke har taget den nødvendige tid til at forbedre din jobsøgning. Hvorfor? Det handler ikke om, hvor meget du bruger tid, men wakening og potentiale, du har.

Hvordan kan du vide, hvornår det er tid til at søge arbejde, og hvilket job du gerne vil forfølge? Det er vigtigt at identificere, hvad du får bemærket gennem hele processen. Tror du, du er ineffektiv, hvis du bringer i 15 personer om dagen for job, men kun én er en kvinde? Du kan også have problemer med at finde en kvindelig kandidat, hvis alle de mænd, der ansøger om job er kvinder.

Svarene på disse spørgsmål giver dig mulighed for at beslutte, hvornår du vil søge andre muligheder, og hvordan du vælger dit næste job. Dagens kandidat har flere muligheder end nogensinde. Personalefolk er nu mere ansvarlige.

Skriv kommentar